۱۲ تیر ۱۳۹۰، ۱۳:۳۰

نهاوندیان اعلام کرد:

چالش مدیران بانکی کشور/ زمینه سازی حضور بانک های خارجی در ایران

چالش مدیران بانکی کشور/ زمینه سازی حضور بانک های خارجی در ایران

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران یکی از چالش های مدیران بانکی را محدودیت های ناشی از تحریم عنوان کرد و گفت: باید زمینه حضور بانکهای خارجی در کشور فراهم شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد نهاوندیان امروز در اولین کنفرانس بین المللی صنعته بانکداری و اقتصاد جهانی بر حضور بانکهای خارجی در عرصه اقتصاد کشورمان تاکید کرد و گفت: بانکهای ایرانی باید تجربه بانکداری بین المللی پیدا کنند در عین حال بانکهای خارجی هم باید زمینه حضور و فعالیت در کشورمان را داشته باشند.

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران با اشاره به چالش های مدیران بانکی از جمله تحریم هایی که نسبت به سیستم بانکی کشور صورت میی گیرد، گفت: همه باید برای رفع و دفع تحریم ها تلاش کنیم  درعین حال بانکهای کشور باید برای رفع مشکلات مبادلات داخلی و خارجی با یکدیگر به رقابت بپردازند.

وی یکی از اهداف پیشرفت در اقتصاد را شاخص رقابت پذایری جهانی عنوان کرد و گفت: یکی از موانع مهم واحدهای تولیدی دسترسی بیشتر به منابع مالی است .

نهاوندیان با اشاره به سرمایه گذاری هایی که در بخش های مختلف اقتصادی کشور صورت گرفته است این سئوال را مطرح کرد که با این وجود چرا نتوانسته ایم بهره وری لازم را داشته باشیم و ظرفیت های خالی در اقتصاد ما چرا همچنان بالاست.

وی با انتقاد از اینکه سیستم مالی کشو پاسخگوی نیازها نیست، تصریح کرد: بخشی از این موضوع به عدم رقابت پذیری بنگاههای مالی باز می گردد .

نهاوندیان با اشاره به اینکه نرخ رشد بانکداری خصوصی همواره از نرخ رشد بانکداری دولتی بیشتر بوده است، بر رقابت بانکها و افزایش سیاستگذاریهای صحیح تاکید کرد.

به گفته عضو شورای پول و اعتبار سیاست گذاری ها در یک زمان می تواند به ایجاد یک فضای رقابتی کمک کند و در زمانی دیگر این سیاستگذاری ها ممکن است عاملی بازدارنده باشد.

وی یکی از لازمه های ساختار رقابتی را ارائه اختیاراتی بیشتر به مدیران واحدها و اینکه مسئولیت آنها در قبال سهامداران و مشتریان بیشتر باشد عنوان کرد و افزود: هدف قانون اصل 44 هم گسترش رقابت و مبارزه با انحصار بود.

نهاوندیان یکی از مطالبات جدی اقتصاد را دستیابی به گسترش رقابت دانست و گفت: درجه آزادی اقتصاد و رقابت باید افزایش یابد.

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران گفت: در طرح هدفمندی یارانه ها نمی شود که اصل را بر اجتناب از انحرافات قیمتی قرار دهیم و قیمت ها را واقعی کنیم اما در بخش دیگری از اقتصاد قیمت ها را افزایش دهیم و این دو با یکدیگر سازگار نیستند بنابراین باید یک منطق واحد را دنبال کنیم. همچنین رقابتی شدن ساختار اقتصاد نیازمند الزاماتی است.

کد خبر 1350091

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha